BeConfiDent, tandblekningskit för 329 kr och fraktfritt.
Köp nu...

EaseWhite, kit som kostar endast 299 kronor. Frakt 19 kr.
Köp nu...

Hur lång tid tar en tandblekning?


Hur lång tid det tar att bleka tänderna beror på produkten, metoden och hur många nyanser du vill bleka till. På en klink, där tandblekning sker med laser tar det 1-2 timmar. Hos tandklink, där det sker med blekmedel, tar det också 1-2 timmar. Tandblekning hemma med ett tandblekningskit sker ofta under längre tid, tex 30-60 min per dag under ett antal veckor. Vid tandblekning hemma beror tiden ofta på vilket resultat du vill uppnå.

För olika produkter och metoder bör du noggrant läsa bifogade beskrivningar. Där framgår exakta tider för att uppnå ett visst resultat.


Fler artiklar, frågor och svar om tandblekning


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter