Tandblekning från SimpleSmile

Tandblekning för vitare tänder från SimpleSmile. Att bleka tänderna med SimpleSmile tandblekning fungerar och ger dig enkelt vitare tänder snabbt. Få tips och läs vår test och recension.

SimpleSmile information

SimpleSmile TandblekningSimpleSmile säljer ett komplett tandblekningskit som används för att bleka tänderna hemma. Med deras tandblekning kan du skaffa dig ett fint leende med vita tänder för bara några hundralappar! Erbjuder dig samma tandblekningsprodukter som tandläkaren tar över 3000 kronor för. Finns i tre olika styrkor. SimpleSmile har gratis frakt och leveranstiden är 1-3 dagar. Kostar 295 kronor.

Med Simplesmile® tandblekning får du vita tänder enkelt och skonsamt hemma. Behandlingen görs hemma på ca 10 dagar, och resultatet är permanent. Precis som hos tandläkaren bleks tänderna skonsamt med karbamidperoxid. Den stora skillnaden är priset. Då du behandlar tänderna med SimpleSmile® tandblekning får du lika vita tänder som hos tandläkaren men till en bråkdel av priset. Tandblekningsmetoden är väl beprövad och praktiserad sedan 20 år. Gula tänder, fläckar eller missfärgningar bleks skonsamt till ett vackert vitt leende.

Behandling: 15-20 behandlingar, 30-120 minuter per gång. Resultat syns efter några dagar, fortsätt tills du är nöjd.
Utrustning: Formbar dubbelskena, blekningsgel med 23 procent karbamid peroxid samt en förvaringsbox. Blekgelen finns även som sensitive och instant.

Besök SimpleSmile och se alla deras produkter för Tandblekning

SimpleSmile test och recension

Expressen
Ej testat.

Aftonbladet
Ej testat.

Bea
Den funkar :D köpte den förra veckan och testade i förrgår. lika bra som hos tandläkarna;)

can_fly
Jag hade normal färgade tänder och köpte blekmedel från Simpelsmile. Mina tänder har blivit märkbart vitare och jag har inte behandlat dem klart än. Inte alls dyrt, värt pengarna. Jag hade dock en skena som var gjord för mina tänder men man får ju med skenor som man kan forma själv också, har inte testat dem dock, men det lär funka det också.

SimpleSmile rabattkod

Inga rabattkoder just nu!

Olika SimpleSmile tandblekningsprodukter

I nedanstående lista hittar du olika produkter från SimpleSmile.

Tandblekningskit:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
SimpleSmile Startkit 16% Sensitive295 kr0 kr295 kr15-20Köp...
SimpleSmile Startkit 23% Standard379 kr0 kr379 kr15-20Köp...
SimpleSmile Startkit 35% Instant399 kr0 kr399 kr15-20Köp...
Tandblekningstillbehör:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
SimpleSmile Refill 16% Sensitive229 kr0 kr229 kr15-20Köp...
SimpleSmile Refill 23% Standard229 kr0 kr229 kr15-20Köp...
SimpleSmile Refill 35% Instant229 kr0 kr229 kr15-20Köp...
SimpleSmile reMineral139 kr0 kr139 kr-Köp...
SimpleSmile Superskenan159 kr0 kr159 kr-Köp...


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter