Tandblekning från EaseWhite

Tandblekning för vitare tänder från EaseWhite. Att bleka tänderna med EaseWhite tandblekning fungerar och ger dig enkelt vitare tänder snabbt. Få tips och läs vår test och recension.

EaseWhite information

EaseWhite TandblekningEaseWhite har Sveriges mest sålda tandblekningsprodukter. EaseWhite bleker dina tänder effektivt och skonsamt. EaseWhite tandblekning är även den billigaste produkten på nätet. Deras kit kostar endast 299 kronor.

EaseWhite erbjuder en vetenskapligt avancerad produktlinje för tandblekning hemma som föryngrar ditt leende och gör dina tänder vitare efter bara några timmar. Deras tandblekning frigör så kallade fria radikaler som skonsamt tränger in och tar bort missfärgningar.

EaseWhite är en av Europas ledande leverantörer av produkter för professionell tandblekning för hemmabruk. De har en vetenskapligt avancerad produktlinje för tandblekning till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser.

Behandling: 30-60 behandlingar, 30-120 minuter per gång. Resultat efter ca 5-14 dagar och/eller efter 10-30 timmar.
Utrustning: Två stycken formbara tandskenor, blekningsgel med karbamid peroxid, tandnyanskarta. Blekgelen finns som sensitive eller strong.

Besök EaseWhite och se alla deras produkter för Tandblekning

EaseWhite test och recension

EaseWhite har fått toppbetyg i tidningar som tex Elle, SOLO och Expressen. Flera oberoende tester har visat att Ease White är en mycket skonsam och effektiv tandblekning och ger ett utmärkt resultat.

Expressen
"Den bästa metoden vi använt. Säker och skonsam". 5 av 5 getingar.

Aftonbladet
Ej testat.

Amorspilar
"Köpte den svagaste och har blekt 5 timmar sammanlagt och är nästan helt nöjd redan! vilken skillnad! nu är det 1½ vecka sen jag blekte sist och jag tycker de ser lika vita ut nu som då så det har hållt hittills i alla fall."

EaseWhite rabattkod

Inga rabattkoder just nu!

Olika EaseWhite tandblekningsprodukter

I nedanstående lista hittar du olika produkter från EaseWhite.

Tandblekningskit:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
EaseWhite Instant349 kr19 kr368 kr30Köp...
EaseWhite Plus419 kr19 kr438 kr60Köp...
EaseWhite Regular299 kr19 kr318 kr30Köp...
Tandblekningstillbehör:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
EaseWhite Extra tillbehör249 kr19 kr268 kr-Köp...


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter