Tandblekning från Dentway

Tandblekning för vitare tänder från Dentway. Att bleka tänderna med Dentway tandblekning fungerar och ger dig enkelt vitare tänder snabbt. Få tips och läs vår test och recension.

Dentway information

Dentway TandblekningDentways säljer en tandblekningsbehandling som är identisk med den behandling du får hos tandläkaren men till ett pris som är 70-95% lägre. Finns i två olika styrkor. Dentway har gratis frakt och leveranstiden är 1-3 dagar. Dyrast, med ett pris på 895 kronor. Nöjd-kund-garanti!!

Dentway har funnits på marknaden sedan 2005. Deras ambition är att erbjuda dig som kund en säker och effektiv tandblekningsprodukt till ett attraktivt och bra pris. Har verksamhet i alla nordiska länder och huvudkontoret i Stockholm, Sverige.

Nöjd-kund-garanti
Dentways nöjd kund garanti innebär att de garanterar att du uppnår ett bra blekningsresultat med deras tandblekningsprodukter. Denwtay garanterar att dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling. För att garantin ska gälla krävs att du utför behandling själv.

Besök Dentway och se alla deras produkter för Tandblekning

Dentway test och recension

Carro
Jag hade länge lidit av mina gula tänder, men hade inte lust att göra en tandblekningsbehandling hos tandläkaren, där jag fick ett uppskattat pris på 5 000 kronor. En kompis berättade om Dentways produkter. Eftersom jag aldrig har haft några problem med tänderna valde jag Dentways startkit regular. Bara två dagar efter påbörjade behandling upplevde jag att tänderna hade blivit lika vita som mina mjölktänder, till bara en bråkdel av det pris som jag hade fått betala hos tandläkaren.

Expressen
Ej testat.

Aftonbladet
Ej testat.

Janine
Sedan jag vara barn har jag upplevt ilningar i tänderna. När jag fick höra talas om Dentways metod för att bleka tänderna var jag orolig för att jag skulle uppleva obehag från blekningen. Därför var det en lättnad att Dentway erbjud en blekningsbehandling för personer med känsliga tänder. Tack vara Dentways startkit sensitive har jag fått vitare tänder utan att uppleva obehag under blekningsbehandlingen.

Dentway rabattkod

Inga rabattkoder just nu!

Olika Dentway tandblekningsprodukter

I nedanstående lista hittar du olika produkter från Dentway.

Tandblekningskit:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
Dentway Regular Start895 kr0 kr895 kr60Köp...
Dentway Sensitive Start895 kr0 kr895 kr60Köp...
Tandblekningstillbehör:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
Dentway Regular Refill395 kr0 kr395 kr60Köp...
Dentway Sensitive Refill395 kr0 kr395 kr60Köp...


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter