Tandblekning från DentaWorks

Tandblekning för vitare tänder från DentaWorks. Att bleka tänderna med DentaWorks tandblekning fungerar och ger dig enkelt vitare tänder snabbt. Få tips och läs vår test och recension.

DentaWorks information

DentaWorks TandblekningDentaWorks säljer tandblekningsprodukter för vitare tänder. Det är samma tandblekningsmetod med Karbamid Peroxid som tandläkarna använder och deras produkter är mycket populära. Deras kit kostar endast 395 kronor och levereras inom 1-4 dagar.

Tandblekning för hemmabruk! Med DentaWorks tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos tandläkaren. Det är samma metod för tandblekning som hos tandläkaren och du kan bleka tänderna hemma i lugn och ro. Tandblekning är effektivt mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Resultatet av en tandblekning varar normalt i flera år.

Dentaworks har en fraktkostnad på 29 kronor per order. Men om du beställer för mer än 600 kronor är frakten gratis. Du kan betala med hjälp av bank- eller kreditkort, faktura, Internetbanken (Direktbetalning) och förskottsbetalning. De produkter du beställer levereras hem till din brevlåda inom ett par dagar.

Behandling: 30-60 behandlingar, 60-120 minuter per gång. En hel behandling tar ca två timmar per dag i 14 dagar. Det går även bra att sova med tandskenan.
Utrustning: Två stycken formbara tandskenor, blekningsgel med 22 procent karbamid peroxid, förvaringsbox, tand-nyanskarta.

Besök DentaWorks och se alla deras produkter för Tandblekning

DentaWorks test och recension

Anna, 24 år
"Har provat dentaworks kit och det fungerar verkligen. Såg resultat efter några gångers användning och har fått flera komplimanger för mina vita tänder. Har även vänner som provat och fått lyckade resultat! Och gelen varar jättelänge, det syns knappt att jag använt det. Men man ska förvara gelen i kylen, då håller det längre."

Expressen
Ej testat.

Aftonbladet
Ej testat.

DentaWorks rabattkod

Inga rabattkoder just nu!

Olika DentaWorks tandblekningsprodukter

I nedanstående lista hittar du olika produkter från DentaWorks.

Tandblekningskit:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
DentaWorks WhiteNow! 22%395 kr29 kr424 kr30Köp...
DentaWorks WhiteNow! med Tandblekningspenna599 kr29 kr628 kr60Köp...
DentaWorks WhiteNow! XL 22%495 kr29 kr524 kr60Köp...
Tandblekningstillbehör:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
DentaWorks Soft Tandskena95 kr29 kr124 kr-Köp...
DentaWorks Tandblekningsgel 22%249 kr29 kr278 kr60Köp...
DentaWorks Tandblekningspenna 22%395 kr29 kr424 kr60Köp...


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter