Tandblekning från BeConfiDent

Tandblekning för vitare tänder från BeConfiDent. Att bleka tänderna med BeConfiDent tandblekning fungerar och ger dig enkelt vitare tänder snabbt. Få tips och läs vår test och recension.

BeConfiDent information

BeConfiDent TandblekningBeConfiDent säljer inte bara tandblekningsprodukter, utan levererar även dental utrustning till kliniker i hela Skandinavien. Många kliniker använder deras produkter till deras kunder dagligen och detta ser vi som ett tydligt tecken att de levererar tandblekningsprodukter av absolut högsta kvalitet. Fraktfritt! Deras kit kostar endast 329 kronor.

BeConfiDent vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende. De är övertygade om att ett självsäkert leende är viktigt för självförtroendet. Vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma. Kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer som de arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och de har även krävt att de ska vara godkända av FDA samt att de ska vara ISO certifierade.

BeConfiDent är ett varumärke som nu även finns representerat i Europa. Här sker försäljningen via ca 90 butiker med stor framgång.

För att poängtera att de är en seriös leverantör erbjuder de alltid 100% nöjd-kund-garanti. Står för returfrakt och återbetalar hela beloppet plus fraktkostnaden om Du mot förmodan inte är nöjd. Köp nu & betala senare med deras populära fakturafunktion. Kom ihåg att BeConfiDent alltid har fraktfria leveranser!

Besök BeConfiDent och se alla deras produkter för Tandblekning

BeConfiDent test och recension

Svea
Köpte oxå beconfidents svagaste, blev riktigt nöjd! Inte så kul med att sitta med munskenorna i munnen, man kan ju inte prata!

Expressen
Ej testat.

Aftonbladet
Ej testat.

Katja
Har testat den där tandblekningen från Beconfident.se (oxå i sensitive mint) och blev jättenöjd!!! Blekte tänderna 5 gånger, sen var de vita som snö.

BeConfiDent rabattkod

Inga rabattkoder just nu!

Olika BeConfiDent tandblekningsprodukter

I nedanstående lista hittar du olika produkter från BeConfiDent.

Tandblekningskit:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
BeConfiDent Startpaket 16% Sensitive Mint329 kr0 kr329 krca 30Köp...
BeConfiDent Startpaket 16% Sensitive Mint XXL429 kr0 kr429 krca 30Köp...
BeConfiDent Startpaket 22% Regular389 kr0 kr389 krca 30Köp...
BeConfiDent Startpaket 22% Regular Mint399 kr0 kr399 krca 30Köp...
BeConfiDent Startpaket 22% Regular Mint XXL449 kr0 kr449 krca 30Köp...
Tandblekningstillbehör:
Google
Produkt: Pris: Frakt: Totalpris: Antal behandlingar: Köp:
BeConfiDent Tandvårdskit69 kr0 kr69 kr-Köp...
BeConfiDent Tungskrapa39 kr0 kr39 kr-Köp...


Meny

Företag

Frågor och svar

Fakta

Jämför tandblekning för hemmabruk! Med hemma tandblekning får du vitare tänder utan att betala tusentals kronor hos en tandläkare. Vi jämför produkter som använder samma metod för tandblekning som hos tandläkararna. Hemma kan du bleka dina tänderna i badrummet i lugn och ro. Tandblekning är effektivt och bra mot gula tänder, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Slutresultatet av en tandblekning varar normalt i flera år. Vi har tester och recensioner på alla produkter som finns på den Svenska marknaden.

Produkter